A babaúszásról röviden

A babaúszás számos előnnyel járhat nemcsak a babák, de a szülők számára is. Már csecsemőkorban is szükség van a rendszeres mozgásra, ezért is jó lehetőség a babaúszás, ahol szabadon, kötöttségek nélkül mozognak a babák.

A vízi foglakozások során nemcsak a merülési készségük nő, de egyre többet és egyre hosszabban vannak a víz alatt. Az “edzettségük” is megváltozik, hiszen a mozgás az izmokon kívül megdolgoztatja a keringési rendszert is. Általános tapasztalat, hogy a babaúszók ellenálló képessége nagyobb a gyakori gyermek betegségekkel szemben, és a bizonyos életkorokhoz kötött mozgásokat gyorsabban, stabilabban sajátítanak el. Tanulási képességük, nemcsak mozgás-, de értelmi fejlettségük is és szocializációs készségük is fejlődik a foglalkozások során.

Foglalkozások

Budapest 18. kerületében tartunk babaúszás foglalkozást Varga Zsuzsanna vezetésével, jó hangulatban és családias környezetben. Zsuzsi 2008-ban végezte el Stoller Katinál a babaúszó oktatói képzést, és 2011-től kezdve foglalkozik babaúszással, valamint úszásoktatással.

“Elsősorban babaúszás oktató vagyok,de mivel a babák megnőnek fontosnak tartom, hogy tovább is tudjak velük foglalkozni, ha azt igénylik, így sok olyan csoportom van ahol az úszás alapjait sajátítják el a bölcsis-ovis-kisiskolás korosztályok.”

Ha szeretnéd, hogy babád egy jó csapatban sajátítsa el a babaúszás és az úszás alapjait, jelentkezz online, emailben vagy telefonon keresztül!

Elérhetőségek

Varga Zsuzsanna

+36 30 687 4871

facebook/babauszika

vzsuzso@gmail.com

Online jelentkezés